Охлаждане

AxBul предлага широка гама водни и въздушни, индустриални и търговски помпи, системи и охладители за течности. Нашия екип от експерти, инженери и техници, предоставят решения за изпомпване и охлаждане както за стандартни, така и за високопроизводителни приложения.

Всички приложения

 AxBul предлага решения за охлаждане, разработени специално за индустриални потребители, отговарящи перфектно на нуждите на индустрията, за контрол на температурата и абсолютна надеждност (24h/365 days/year). Цената на неприлагането на оптимизираното решение далеч надхвърля цената на оптимизираното промишлено решение за охлаждане на AxBul.
 Помпите обработват различните течности по различен начин (приложения с ниско ниво на дебита и такива с високо).  Помпите циркулират, освен редовните течности и с топлоносител за топлообменници, охлаждаща система, кондензатори, парогенератори и охладителни кули. Помпата с химически процеси осигурява транспортиране на течности за пренос, третиране на отпадъчните води, съхранение, товарене или разтоварване на цистерни, кораби и тръбопроводи. Освен стандартната индустриална обработка, ядрените съоръжения изискват специализирани помпи заради радиоактивността.

Транспортирането на студени течности в системи за охлаждане поставя високи изисквания към производителите на  помпи.

За висока,надеждна и непрекъсната производителност на помпата трябва да бъде:  оразмерена за употреба и оборудвана  специално за ниски температури. Типични примери за приложение са централните хладилни системи в хранително-вкусовата промишленост, охлаждането на промишлени процеси и климатичните системи. Други области на приложение са охлаждане на аварийни генератори, изпълнението на строителни и минни проекти, използващи замразяване на земята и експлоатация на съоръжения за зимни спортове.
Климатичната технология, например- системи за почистване на въздуха, изисква транспортиране на студена вода или деминерализирана вода. Това означава, че се изисква сив чугун като материал за студена вода и бронз и неръждаема стомана за  стабилен транспортен капацитет при добавяне на въздух.

При особено ниски температури (до -50 ° C), помпите AxBul са оборудвани със специални материали, устойчиви на ниски температури. Магнитното свързване  осигурява надеждна защита срещу заледяване на уплътнението на вала.

Нашите помпи за охлаждане

Обадете ни се
българскиEnglish