Pompetravaini

Pompetravaini е италианска фирма, която е установена през 1975-та година. От тогава насам се налага като един от водещите световни производители на помпени решения заради способността си да произвежда и дистрибутира надеждни  продукти и различни решения за широк спектър от индустрии. Вътрешният екип на Pompetravaini включва и над сто инженери, които специализират в дизайна и производството на соленоидни и перисталтични помпи, моторизирани решения за партиди, измервателни и контролни уреди за pH и др.

Компанията силно държи на надеждността на продуктите си и продължава да е притежател на сертификат ISO9001-2000 от 1990-та година насам, което подсигурява това, че всеки отделен продукт се тества спрямо най-строгите стандарти. Системата за контрол на качеството на фирмата е сертифицирана и от DNV (Det Norske Veritas) - независима организация, чиято цел е да предпазва околната среда, чиято първоначална цел през 1864г. е да инспектира търговски кораби.

Целта на Pompetravaini е да установи и поддържа връзки между дистрибутори и купувачи, създавайки уникални глобални мрежи в множество от сектори. Същевременно, компанията силно набляга на тестването и подсигуряването на надеждността на продуктите си, съчетавайки я с навременна доставка.

Вакуум помпи с воден пръстен

Центробежни помпи

Обадете ни се
българскиEnglish