Hawk

Leuco S.p.A е основана през 1979 г. в Реджо Емилия, един от най-престижните индустриални сектори в Италия, който е добре известен със своята квалифицирана работна сила и голям брой машини и съоръжения за производство на агробизнес оборудване. Освен това, Реджо Емилия е международно призната като централно място за производството на висококачествени помпи с високо налягане, използвани с дюзи за гореща и студена вода и други съоръжения за почистване под високо налягане.

В продължение на 30 години, Leuco SpA е лидер в проектирането на индустриални помпи с високо налягане и принадлежности под широко признатия етикет HAWK с продуктова гама от над 70 модела, продавани в целия свят.

През 2000 г. системата за качество на Leuco S.p.A. е сертифицирана в съответствие със стандартите UNI EN ISO 9001. През 2004 г. Leuco S.p.A се присъедини към групата KÄRCHER, най-големият производител на почистващи машини в света. Това даде на компанията допълнителен стимул за проектиране и разработване на иновативни продукти, които да задоволят нуждите на световния пазар.

Обадете ни се
българскиEnglish