fbpx

Производство на Бира - Пивоварни

Помпите използвани за производството на бира прехвърлят мая, кизелгурт, PVPP, вода и химични вещества както и трансфер на бира. Ние предлагаме цялостна гама от помпи за пиварната индустрия. Перисталтични, лобни, центробежни и вакуум помпи за производството на бира

Помпи за пивоварни

В пивоварната индустрия трябва да се спазват най - високи изисквания за хигиеничност. Помпите за пивоварната индустрия трябва да бъдат от най-висок клас хигиенична неръждаема стомана SS316L, както и подходящите полимери и еластомери.

Ние предлагаме голяма гама от помпи за пивоварната индустрия. Флуидите като кизелгурт, маята и PVPP филтрите изискват помпи, които са внимателни към продукта и които няма да се повредят от абразивните частици на кизелгурта и няма да убият дрождите в маята.

Затова помпите трябва да бъдат с ниска скорост на въртене на работните елементи и големи количества прехвърляни за оборот. Предлагаме перисталтични помпи за гъстите флуиди, дозиращи помпи за CIP системи  и центробежни помпи за топла и студена вода.

 

Приложения на помпи в пивоварната индустрия

Флуиди в пивоварната индустрия

Нашите помпи за пивоварната индустрия

Обадете ни се
българскиEnglish