fbpx

SEKO

SEKO е италианска фирма, която е основана през 1975-та година. От тогава насам се налага като един от водещите световни производители на помпени решения поради способността си да произвежда и дистрибутира надеждни  продукти и различни решения за широк спектър от индустрии. Екипа на SEKO включва над сто инженери, които специализират в дизайна и производството на соленоидни и перисталтични помпи, моторизирани решения за партиди, измервателни и контролни уреди за pH и др.

Компанията строго държи на надеждността на продуктите си и е притежател на сертификат ISO9001-2000 от 1990-та година насам, което гарантира това, че всеки отделен продукт се тества спрямо най-строгите стандарти. Системата за контрол на качеството на фирмата е сертифицирана и от DNV (Det Norske Veritas) - независима организация, чиято цел е да предпазва околната среда и чиято първоначална задача през 1864г. е била да инспектира търговски кораби.

Целта на SEKO е да установи и поддържа връзки между дистрибутори и купувачи, създавайки уникални глобални мрежи в множество от сектори. Същевременно, компанията силно набляга на тестването и подсигуряването на надеждността на продуктите си, съчетавайки я с навременна доставка.

Двойномембранни пневматични помпи (AODD)

Дозиращи помпи

Обадете ни се
българскиEnglish