fbpx

Пречистване на вода

Помпите, които се използват за пречистването на водата са шнекови за утайките, мембранни дозиращи за добаванято на химикалите, както и центробежни. Axbul предлага широка гама от помпи, които се използват за почистване, дезинфекция или пречистване на вода.

Всички приложения

Изпомпването на отпадъчни води е много по-различно от това на чиста вода. За обработката на водата е необходимо третиране с много различни, агресивни и/или абразивни химикали.
Като доказан специалист в областта на водната индустрия, ние от Axbul можем да ви предложим много различни помпи, които са широко използвани в тази индустрия  и могат да се справят с повечето трудни флуиди.
В съвременните пречиствателни станции се срещат няколко основни етапа на пречистване на отпадната вода. Основните етапи са: Утаяване, механично пречистване и биологично пречистване.

За да се получи утаявенто се използват шнекови или дозиращи помпи за добаване на полиелектролит който полепва по механичните примеси и по този начин утайката се уедрява. От там отпадната вода постъпва в утаителите където механичните примеси се утаяват и падат на дъното. Следва механичното разделяне на утайките и третирането на чистата вода с необходимите химикали.

Ние имаме опит с приложенията на пречиствателните станции като наши наши клиенти през годините са били едни от най- големите пречиствателни станции в България.

Обадете ни се
българскиEnglish