fbpx

Помпи и системи за хранително-вкусовата индустрия

Хранително-вкусовата индустрия е изправена пред все по-високи производствени изисквания. Хигиеничните изисквания относно оборудването се покачват непрекъснато, а спазване им е от основно значение в хранително-вкусовите технологии. Ние предлагаме помпено оборудване и системи отговарящи на най-съвременните изисквания. Помпите които предлагаме имат сертификати FDA и EHEDG и могат да се използват в почти всички процеси които могат да се срещнат в производството на храни и напитки. За помпите използвани в Хранително - вкусовата индустрия е важно те да могат да бъдат почиствани лесно

Помпи в хранително - вкусовата индустрия

Помпите използвани в хранително-вкусовата индустрия трябва да бъдат изработени от хигиенични материали като неръждаема стомана 316L, а всички еластомери - о-пръстени и гарнитури трябва да бъдат от материали като NBR които няма да променят или да взаимодействат с прехвърляните храни или напитки.

Помпите за храни и напитки често трябва да издържат на висока температура и също така да могат лесно да се почистват чрез CIP или ако това е невъзможно да бъдат лесно разглобяеми.

Процесните помпи за хранително вкусовата индустрия трябва да бъдат внимателно подбрани, така че да не увреждат продукта който се прехвърля.

Приложения в ХВП

Флуиди в Хранително- Вкусовата индустрия

Помпи

Обадете ни се
българскиEnglish