Сертификат API

Сертификат API

Американският петролен институт (API) е единствената национална търговска асоциация, представляваща всички аспекти на нефта и природния газ, която поддържа 10,3 милиона щатни бройки в САЩ и почти 8 процента от американската икономика. API е разпознат по целия свят за своята широка гама от програми: API провежда или спонсорира изследвания, вариращи от икономически анализи до токсикологични тестове.

Информация за сертификат АPI

Помпите със сертификат API  се използват за нефтохимичексата промишленост. Те са произведени съгласно всички регулации на API.

API провежда и спонсорира изследвания, вариращи от икономически анализи до токсикологични тестове. Седмичният статистически бюлетин на API е най-известната публикация, съобщавана от медиите.
В продължение на повече от 90 години API е довел до разработката на петролни и нефтохимически  оборудвания и имплементацията на оперативни стандарти. API поддържа близо 700 стандарта и препоръчителни практики. Много от тях са включени в държавните и федералните нормативни актове и са най-широко цитираните  от международната регулаторна общност.

Използваното оборудване е едно от най - високо технологичните за търсенето на нефт и газ и позволява на промишлеността да работи по безопасен за околната среда начин. Програмата API Monogram потвърждава, че производителите работят в съответствие с индустриалните стандарти. API също така предоставя сертификати за качество, екология и управление на здравето и безопасността на работното място чрез APIQR. Тази услуга е акредитирана от Националният съвет за акредитация на ANAB (ANSI-ASQ) за ISO 9001 и ISO 14001. Независимият опит на APIQR сертифицира вашата организация с API Spec Q1, OHS 18001.

 

Нашите помпи със сертификат АPI

Обадете ни се
българскиEnglish