Пристанища

Продуктите на AxBul се предлагат в морските и промишлени приложения, които са едни от най-предизвикателните среди. От сурови условия и корозивни материали до крайни изисквания за качеството на продуктите.AxBul предлага помпи за всяко приложение, което може да имате в морската индустрия. Помпите използвани в корабната индустрия трянва да са устойчиви на морска вода и суровите климатични условия. Предлагаме и драгиращи помпи с дизелови двигатели за припомпване на материали примесени в вода.

Помпи за пристанища и кораби

Помпите на AxBul са изработени, така че да издържат на най-суровите условия за дълъг период от време. Корозията и намалената функционалност са основна грижа за помпите, обработващи солени, балкански или отпадъчни води, AxBul се справя с всички.
Продуктовата гама на AxBul започва с най-добрите сплави и подобрени инженерни конструкции, за да осигури максимална гъвкавост в приложението. Резултатът - продукти, които са устойчиви на корозия, ефективни, надеждни и издръжливи.
Инженерите на AxBul могат да съдействат при избора на най-добрите сплави и конфигурации на уплътненията, за да отговорят на строгите нужди на приложенията.

Ето част от приложенията в морската промишленост, използващи помпи на Axbul:

Бард баласт
- Запазване на нивото на шлеп при товарене и разтоварване на материали.
Корабни приложения за изпомпване на брега
- Транспортиране на течности от баржи или танкери до танкери или структури
Драгиране
- Напомпване на наситен с вода продукт от мястото на драгажа до утаечните езера и / или връщане на изпомпване на вода от утаечните езера обратно до драга

- изместване на вода от вътрешността на коферада по време на изкопните дейности.
Сух док
- Премахване на водата, след като корабът е бил безопасно закотвен в сух док, и / или да се върне изпомпващата вода, след като са извършени ремонтите, за да плава корабът от док

Обадете ни се
българскиEnglish