fbpx

Птицекланици

Аксбул предлага хигиенични помпи използвани за птицекланници. Използват се вакуум помпи за формовъчните и пълначните машини, дозиращи помпи за дозиране на киселини и основи, зъбни, шнекови или лобни помпи за прехвърляне на смляно месо, вътрешноси, кръв, МДМ, ПРАД и други флуиди. Помпи за амоняк или фреон за хладините камери. Зъбни помпи за охлаждане на винтови компресори за амоняк. Центорбежни помпи за захранване на кланицата с вода и помпи за високо налягане за всекидневното измиване на фабтиката.

Помпи за птицекланници

За птицекланници можем да предложим много различни решения за помпено оборудване. Наши клиенти са както най-големите птицекланници в България, така и бутиковите калнници за гъски и тези които предлагат Halal клане.

Водостанбдяване:
Предлагаме сондажни помпи за вода, центоробежни помпи за захранване на фабриката и системи с честотоно регулиране и съдове под налягане.

Пречистване на водата:
Този тип кланници  произвеждат и голямо количестово отпадъци, които трябва да се третират. Някоио от тях имат изградени пречиствателни станции където се използват шнекови, дозиращи и центробежни помпи.

МДМ, Вътрешности и кръв
Помпите за тези флуди трябва да бъдат изключително устойчиви на корозия. За транспорт на краката, главите и дрги продукти могат да се използват вихрови центробежни помпи като към отпданият прдукт се добавя много вода. В осталите случаи се използват обемни помпи - шнекови, зъбни или лобни хигиенични помпи

Хладилни агенти:
Предлагаме помпи за амоняк и фреон. Помпите за амоняк трябва да издържат до температури до -50 градуса.
Хладилни агрегати - Ремонт и поддръжка на хладилни агрегати, както и зъбни помпи които циркулират охлаждащо масло за хладилните компресори.

Приложения в птицекланици

Обадете ни се
българскиEnglish