fbpx
Аксбул се доверява на бизнес решенията на Microsoft, за да осигури оптимално клиентско обслужване

Аксбул се доверява на бизнес решенията на Microsoft, за да осигури оптимално клиентско обслужване

Дата: 15.04.2021

Като иновативна и ориентирана към потребителските нужди компания, Аксбул ЕООД непрестанно търси нови начини да предложи на клиентите си високо ниво на персонално отношение и запомнящо се обслужване. Именно с тази цел компанията от години се доверява на дигиталните бизнес решенията от семейството на Microsoft Dynamics, които подпомагат цялостното осъществяване на търговския й процес и гарантират висока клиентска удовлетвореност.

Проектът по внедряване на софтуерните решения беше осъществен в партньорство с Тим ВИЖЪН България.

 

Днес Аксбул управлява изцяло своите продажбени процеси с помощта на водещата CRM система Microsoft Dynamics 365 Sales. Софтуерното решение акумулира и съхранява информация за всеки аспект на взаимоотношенията и комуникацията с клиенти на компанията още от първия момент на тяхното възникване. Благодарение на Microsoft Dynamics 365 Sales екипа на Аксбул разполага с цялостен 360-градусов поглед върху състоянието и нуждите на всеки отделен клиент и може своевременно да предложи най-доброто решение за оптимизиране на тяхната дейност. За клиентите това гарантира неизменно високо ниво на обслужване във времето и кратки срокове на реакция на техните запитвания, нужди и проблеми.

 

Системата позволява автоматизиране на всяка стъпка от търговския процес – от първоначалния контакт с клиента, през създаването на търговско предложение до трансформирането му в поръчка и реалното й изпълнение. Това високо ниво на автоматизация и възможността за проследяване протичането на всеки отделен етап гарантират още по-експедитивно и качествено обслужване от идеята до готовия продукт, както и прецизно спазване на поетите към клиентите срокове и ангажименти.

 

Интеграцията на CRM системата с Microsoft Exchange (Outlook) улеснява комуникацията с клиентите във всеки един момента и помага за още по-високата ефективност на работа на търговския екип на Аксбул ЕООД.

Обадете ни се
българскиEnglish