Pompetravaini – TRVK 3003

Вакуум помпи серия TRVK

Pompetravaini – TRVK 3003

Описание на продукта:

Вакуум помпа с воден пръстен за Висока степен на вакуум.


Технически характеристики

Обадете ни се
българскиEnglish