fbpx
Аксбул ЕООД е официален представител на Finish Thompson International

Аксбул ЕООД е официален представител на Finish Thompson International

Дата: 09.04.2021

Аксбул ЕООД е официален представител на Finish Thompson International. Централата на фирмата е в USA. В Европа има изграден централен склад в Германия и всички сглобки или допълнителни модификации по помпите се извършват там. Почти всички помпи са на склад в Германия, което гарантира бързата им доставка до България в рамките на 7-8 работни дни.

Finish Thompson е компания, която започва развитието си като производител на поръчкови декорации през 1951-ва година. С времето, производството на компанията преминава към индустриални помпи, а развитието на продуктите им се случва със скорост, която отговаря на нуждите на пазара. Това помага на Finish Thompson да заеме водещо място в изработката и дистрибуцията на помпи за различни типове употреба и да продължава да се развива със сигурни темпове.

Помпите, които произвеждат са центробежни, варелни и двойномембранни - пневматични.Двойномембранните помпи са отделени в отделна марка - FTI AIR  Основно са насочени към работа с корозивни и абразивни вещества за нуждите на химическата индустрия. Въпреки това, те могат да намерят своето приложение и в редица други процеси, тъй като освен ефикасни и надеждни, те също се предлагат с различни модификации.

Центробежни помпи

Варелни помпи

Двойномембранни пневматични помпи

Вертикални центробежни помпи

Обадете ни се
българскиEnglish